Privacy en cookiebeleid

Privacy en cookiebeleid

Dit privacy en cookiebeleid geldt voor de blog van kees&koos.

Met dit beleid willen we je graag informeren over hoe wij gegevens van klanten en gebruikers van onze website verwerken. Dit beleid kan gewijzigd worden wanneer zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. Op onze website kun je altijd het meest actuele beleid vinden.

Dit privacy en cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Wie zijn wij

kees&koos
Martine Schut
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
Nederland
martine@kees-koos.nl
06 – 11 47 69 99

Welke gegevens worden verzameld

Contact
Wanneer je ons benaderd via social media zoals Instagram of Pinterest of wanneer je met ons contact opneemt via de telefoon of via e-mail kunnen we vragen om persoonsgegevens. Afhankelijk van je vraag gaat het dan om gegevens zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Reactie op een blogbericht
Onder onze blogberichten is het mogelijk om een reactie achter te plaatsen. Wanneer je een reactie wilt plaatsen vraag we je om je naam en e-mailadres in te vullen. Je naam en je reactie worden voor iedereen zichtbaar.

Met wie delen we je gegevens
We delen je gegevens met niemand. We verstrekken je gegevens niet aan derden voor verkoop-, marketing- of advertentiedoeleinden.

Wat als je geen gegevens aan ons wilt verstrekken
Mocht je geen gegevens aan ons willen verstrekken, dan kun je geen reactie achterlaten op één van onze blogberichten.

Hoe lang bewaren we je gegevens en waarom doen we dat

Contact
We bewaren vragen en gegevens die we via e-mail hebben ontvangen niet langer dan 26 maanden. Na 26 maanden worden e-mails gewist, tenzij de vraag of klacht zodanig van aard is dat we genoodzaakt zijn om deze te bewaren.

Reactie op een blogbericht
Je reactie op een blogbericht blijft in principe voor onbepaalde tijd staan, tenzij het door ons offline wordt gehaald en daarmee ook niet meer zichtbaar is op onze website. Mocht je je reactie willen aanpassen of verwijderen,  dan kun je contact met ons opnemen voor het aanpassen of verwijderen van je beoordeling.

Hoe beveiligen we je gegevens
We gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. We hebben diverse technische en organisatorische beveiligingen toegepast waardoor de kans op verlies of ongeautoriseerd gebruik van je gegevens zo beperkt mogelijk is. Denk hierbij aan extra beveiligde systemen en wachtwoord verificatie

Inzage, wijziging en verwijderen van persoonsgegevens
Mocht je een vraag hebben over onze privacybeleid of een vraag hebben over inzage van je persoonsgegevens dan kun je contact met ons opnemen via martine@kees-koos.nl of via telefoonnummer 06 – 11 47 69 99.

Mocht je willen inzien welke persoonsgegevens wij van jou hebben en op welke manier wij die gegevens gebruiken, dan kun je dat bij ons opvragen. We zullen dan een schriftelijk overzicht aan je overhandigen per e-mail. Als jouw gegevens niet juist zijn kun je ons vragen om deze te corrigeren.

Mocht je willen dat wij jouw gegevens niet langer meer in ons bezit hebben en eventueel gebruiken, dan kun je ons vragen om hiermee te stoppen en je gegevens te verwijderen. Wij zullen meewerken aan je vraag in zoverre wettelijke bewaartermijnen dit toelaten.

Wanneer je bij ons een verzoek doet tot inzage, wijziging of verwijderen kunnen we vragen om je te identificeren. Dit doen we om misbruik te voorkomen.

Klachtrecht
Als je een klacht hebt over de wijze waarop wij met de verwerking van je persoonsgegevens omgaan, dan horen wij die graag. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerking van je persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

kees&koos
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
Nederland
martine@kees-koos.nl
06 – 11 47 69 99

Cookiebeleid
Met dit beleid willen we je graag informeren over ons gebruik van cookies en waarom wij dit doen.

Wat is een cookie
Een cookie is een eenvoudig tekstbestand dat je computer ontvangt wanneer je onze website bezoekt. Met behulp van cookies zorgen wij ervoor dat onze website optimaal functioneert. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van functionele cookies.

Met wie delen we je gegevens
We delen je gegevens met niemand.  We verzamelen geen gegevens ten behoeve van advertentie- en reclamecampagnes. Tot slot worden IP-adressen geanonimiseerd.

Hoe verwijder je cookies
Wil je cookies na het bezoek aan onze website verwijderen? Dan kan dat door in je browser de verzamelde gegevens en cookies te verwijderen. De manier waarop je cookies kunt verwijderen verschilt per browser.

Wat als je geen gegevens aan ons wilt verstrekken
Het is mogelijk cookies te blokkeren en om geen toestemming te geven voor het gebruik ervan. Dat kan je doen door in je browser cookies van onze website te blokkeren. Het kan dan zijn dat de website minder goed functioneert.

Vragen of opmerkingen
Mocht je vragen of opmerkingen hebben over ons cookiebeleid, dan kun je contact met ons opnemen via martine@kees-koos.nl of via telefoonnummer 06 – 11 47 69 99.

Contactgegevens
kees&koos
Martine Schut
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
Nederland
martine@kees-koos.nl
06 – 11 47 69 99