Kerst

vrijdag
12 december
2014
Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl)

Dit vind ik absoluut de fijnste tijd van het jaar. Het liefst neem ik de maand december vrij om de hele dag naast de kerstboom te zitten. Ons huis is intussen versierd en ademt kerst. Nog twee weken en dan is het zover. Ik ben er klaar voor!

Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl)  Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl) Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl) Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl) Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl) Kerst bij kees&koos thuis (www.kees-koos.nl)

In deze post vertelde ik over mijn twijfels voor de aanschaf van een kerstboom. Ik ben verder gaan zoeken naar antwoorden om een juiste keuze te kunnen maken, maar ik werd er niet wijzer van. Want tja, dan kan ik kiezen voor het wel of niet nemen van een kerstboom (echt of nep), maar hetgeen dat ik er in hang of waarmee mijn verdere huis is versierd, brengt ook de nodige vraagtekens met zich mee. Om eerlijk te zijn had ik niet de energie om me hier verder in te verdiepen. Daarop heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor een echte kerstboom en besloten geen nieuwe versieringen te kopen.

Ik ben erg blij met het resultaat en ik heb een heel nieuw jaar om na te denken over de volgende kerst ;-).

 

Tags:

Het e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Deel dit bericht op:

Blog categorieën