Terschelling

dinsdag
23 juni
2015
Terschelling (www.kees-koos-nl)

Twee weken geleden zijn Frank en ik een weekend naar Terschelling geweest. Ik ben dol op de Waddeneilanden. Ondanks dat je op een eiland bent, geeft het me een gevoel van vrijheid. Het licht, de lucht, het uitzicht. Heerlijk! We hebben een geweldig weekend gehad. Prachtig weer (op een flinke regen- en onweersbui na), door de duinen gefietst en fijn op terrasjes gezeten (een heerlijk gegeten!).

Terschelling is prachtig eiland. Mooie en overweldigende natuur, brede stranden, authentieke en gezellige dorpjes en fijne restaurantjes. We komen zeker terug!

Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl) Terschelling (www.kees-koos-nl)

Het e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Deel dit bericht op:

Blog categorieën